księga gości

Zapraszam do naszej księgi pamiątkowej!

Zachęcam Was do napisania  swojego zdania, opinii o kursach prowadzonych u nas lub imprezach organizowanych z naszym udziałem. Dla Was to kilka  minut, a  nam może to zdecydowanie pomóc, szczególnie że istniejemy w Kołobrzegu od niedawna. 

Oczywiście, wystarczy jak napiszecie wyłącznie swoje imię lub pseudonim, bez nazwisk.  Oraz imię lektora lub wydarzenia,  którego dotyczy opinia. 

Serdecznie dziękuję za pozostawione komentarze/opinie :)

Paulina Łoboda

Comments: 8
  • #8

    Laura (Monday, 06 March 2017 23:50)

    Świetne przygotowanie pod certyfikat językowy. Nauka zarówno gramatyki jak i konwersacji. Polecam każdemu.

  • #7

    Marcin (Monday, 10 October 2016 21:38)

    Zajęcia indywidualne na najwyższym poziomie. Idealnie dostosowane do potrzeb ucznia. Mnóstwo materiałów dodatkowych, interaktywnych, gier i zabaw pomagających w zapamiętywaniu. Polecam dla najmłodszych i tych starszych!!

  • #6

    Anna (Friday, 15 July 2016 09:39)

    Moim dwóm córom bardzo się podobały zajęcia. Dużo piosenek i gier. Pani Paulina ma super podejście do dzieci, nie ma tu nudnego siedzenia godzinę nad podręcznikiem. Jesteśmy bardzo zadowoleni :)

  • #5

    Zdzichu (Saturday, 02 July 2016 15:33)

    Na naukę nigdy nie jest za późno. W tej szkole podjęli się uczyć 60-latka.
    Mile spędziłem 2-tygodnie (około 6 godz) na konwersacji z przemiłą lektorką.
    Zajęcia na wysokim poziomie, każda lekcja fachowo przygotowana, rysunki, gry, plansze- zgodnie z tematem zajęć. Cierpliwość, poświęcenie i chęć przekazania wiedzy to domena tej szkoły, a jeszcze uśmiech i "luz" w rozmowie - nie trzeba więcej.
    Polecam naukę lub sprawdzenie swojej wiedzy u przemiłej pani Ingi.
    Jestem z woj. opolskiego, zajęcia były dopasowane do mojego czasu "kuracjusza", szkoła w dobrym położeniu, cena lekcji bardzo przystępna - znajdź czas i sprawdź swoją wiedzę, czas nie będzie zmarnowany. WARTO POLECAM
    Zdzichu

  • #4

    Elżbieta (Friday, 13 May 2016 22:16)

    dobre przygotowanie do zajęć zgodnie z potrzebami, elastyczność w terminach zajęć, duża pomoc i wsparcie. Przy kolejnej wizycie w Kołobrzegu chętnie znów skorzystam z lekcji indywidualnych :)

  • #3

    Izabela (Friday, 04 March 2016 14:11)

    Nie polecam jeżeli nie chcecie szybko nauczyć dziecka angielskiego lub sobie go przypomnieć.
    Wyjeżdżaliśmy całą rodziną do USA i potrzebowaliśmy nauczyć dziecko podstaw oraz przypomnieć sobie język angielski.
    Zajęcia prowadzone profesjonalnie i w miłej atmosferze.
    Naszemu dziecku zajęcia mijały błyskawicznie i nie mogło doczekać się kolejnych.
    Grupy nieduże co umożliwia skupie się na każdym kursancie!!
    Tęsknimy Pani Paulino!! :*

  • #2

    Edu Club (Monday, 29 February 2016 16:59)

    Z wielką przyjemnością polecam zajęcia z języka angielskiego w DICE. Współpracujemy od kilku miesięcy, lecz już widzę efekty nauki Olivii (naszej klubowiczki i kursantki w DICE) - chętnie chodzi na zajęcia, wiele uczy się poprzez wspólną zabawę, ciekawe i nowoczesne metody nauki, kilka razy brała też udział w krótkich przedstawieniach w języku angielskim, przygotowanych wspólnie z innymi dziećmi ze szkoły DICE, a zaproponowanych przez panią Paulinę. Dzieci nie boją się mówić, co dla nich i dla rodziców powinno być najistotniejsze, ponieważ celem nauki języków obcych jest możliwość porozumienia się z kimś, kto nie zna języka polskiego. Jeszcze raz polecam i pozdrawiam! I.Kowal

  • #1

    Jakub (Sunday, 28 February 2016 14:54)

    Praca w DICE była dla mnie fantastycznym doświadczeniem. Firma pozwoliła mi bez najmniejszego problemu połączyć pracę wraz ze studiami. Nie wspomnę już jak dużo praktyki pedagogicznej można wynieść z tak owocnej współpracy z tak świetnym nauczycielem jakim jest Pani Paulina Łoboda, która stawia na pierwszym miejscu ucznia. Dziękuje za możliwość uczenia się od najlepszych.